maanantai 16. joulukuuta 2013

Vauhdikas viikonloppu

Viikonloppu oli täynnä mukavaa puuhaa ja mukavien ystävien seuraa. Lauantain aloitin juoksemalla pitkän lenkin  24km 5.07min/km vauhdilla ja sykkeet pysyivät hyvin pk-alueella. Nyt kun olen jo melkein viikon juossut sykemittarin kanssa, niin voin taas suosiolla jättää sen hetkeksi aikaa pölyttymään. Tuntemukset nimittäin pitivät hyvin paikkaansa ja Garminista saamani vauhdin avulla pystyn hyvin kontrolloimaan harjoituksen tehoa. Jatkossa joissakin kovemmissa treeneissä voi olla ihan mielenkiintoista käyttää sykevvyötä, mutta en aio sitä joka lenkille ottaa mukaan.

Muuten lauantain ohjelmaan kuului talonyhtiömme (ja myös kahden naapuri talonyhtiön) yhteinen Tonttupolku sekä glögittelyä tyttöjen kanssa (tai en tiedä voiko meitä enää tytöiksi kutsua, kun kaikki täyttävät ensi vuonna 30-vuotta...).

Tonttupolulla riitti ihmeteltävää oli sädetikkuja, joululauluja, joulupukin vierailu ja paljon hyvää syötävää.
 
 
Aron pääsi mukaan kantorepussa.


Sunnuntaina saimme leipomisseuraa Hannasta ja teimme kaksi piparitaloa, joista toinen romahti. Mutta oli mukava leipoa ja Isasta oli iso apu koristelussa. Illalla vietimme vielä maratonkoulun pikkujouluja vesijuoksun ja iltapalan merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti