keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2013 päättyi ja tänään on ollut ensimmäinen päivä vuotta 2014, uusista kujeista en niinkään tiedä, mutta muuten on ollut mukava päivä. Ulkoilua (edelleenkin) syksyisessä säässä ja vierailu Porvooseen.

Päättynyt vuosi oli vaihteleva, mutta ihan mukava. Alkuvuodesta olin vielä töissä ja sitten sain nauttia hienosta keväästä äitiyslomalla kotona ja Aronkin syntyi suht ajallaan. Kesän aikana innostuin juoksusta enemmän ja siitä asti on määrät hieman nousseet. Joulukuu oli ensimmäinen kuukausi kun juoksin yli 400km. Ja tällä hetkellä tuntuu, että määriä en nosta nyt enempää, mutta lihaskuntoharjoittelua sekä huoltavaa harjoittelua pitäisi lisätä.

Suurimman osan vuodesta olen ollut siis kotona lasten kanssa ja se on mahdollistanut hyvän harjoittelun. Toisaalta kotona olokin sisältää raskaita hetkiä, mutta pääsääntöisesti olen viihtynyt hyvin kotosalla. No, tulevasta vuodesta tulee taas erilainen. Ja mielestäni on hyvä asia, ettei tulevaa tiedä niin kovin tarkasti. Iloiset asiat tulevat mukavana yllätyksenä, eivätkä huonommatkaan asiat etukäteen murehtien paranisi.

Aronin uusin kuje on pystyyn nouseminen ja sitten ollaankin aika tyytyväistä poikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti