perjantai 22. marraskuuta 2013

Treenejä, testiä, pilatesta...

Eilinen ja tämä päivä ovat hurahtaneet vauhdilla ohi. Eilen tuli huomaamatta tehtyä kolme harjoitusta; aamulla sateinen aamulenkki 9km, illalla Teskun aerobinen peruskuntotesti ja iltapalaksi tunti pilatesta. Pilates teki kyllä tosi hyvää minulle. Tunnilla teimme paljon liikkuvuutta sekä keskivartalon lihaskuntoliikkeitä. Tunti myös rauhoitti mukavasti ja sen jälkeen tuli hyvin uni (niin kuin yleensä aina muutenkin).

Testistä minulle jäi jotenkin vähän huono fiilis, kun tuntui, etten saanut kaikkea irti itsestäni. Mutta tänään kun tulokset tulivat, niin olin tosi iloinen. Viime kerrasta (kaksi vuotta sitten) tulokset oli parantuneet paljon ja nyt anaerobinen kynnys oli 3.55 min/km vauhtia. Anaerobisen kynnyksen tuntumassa olisi, ainakin teoriassa, mahdollista juosta maraton. Toki edellyttäen että pitkät lenkit ja muut harjoitukset on tehty huolella.  Edelliskerran tein testin Liikuntamyllyssä (6x1000m), mutta nyt Esport Arenalla ja siitä johtuen juoksimme nyt 6x1170m. Mutta en usko, että sillä on suurempaa vaikutusta tuloksiin. Tuloksissa vetojen ajat oli kuitenkin muutettu kilometriajoiksi.

Tänään juoksin aamulla 16km, jonka aikana 4x2000m. Vedot juoksin 4.05-4.10 min/km vauhtia ja palautuksena oli kilometrin hölkkä. Tuntui ihan hyvältä ja oli mukava juosta viikon ensimmäinen reippaampi harjoitus. Lounaaksi mentiin 2-vuotissynttärijuhliin, siellä vierähtikin iltapäivä nopeasti. Kotimatkalla käytiin viemässä kynttilät Katariinan haudalle. Hämärässä kynttilät toivat ihanasti valoa.

Isan uusi kampaus synttäreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti