keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Keskiviikon keinumiset

Tänään oli harvinaislaatuinen aamupäivä, olin nimittäin 2,5 tuntia ihan yksin kotona. Useinhan jos Tomppa on jossain lasten kanssa, käytän ajan hyödykseni ja menen juoksemaan. Mutta koska tänään pidin lepopäivän, olin kerrankin kotona. Oli mukavaa olla ihan yksinään kotona, vaikka suurimman osan ajasta käytinkin ruuanlaittoon ja siivoamiseen. Tuli muuten todella hyvää kuhakeittoa. Kala oli tosi tuoretta, koska isäni oli eilen sen kalastanut mökillä käydessään.

Iltapäivällä oltiin pari tuntia puistossa ja sitten vielä omalla pihalla. Pihalla Isa leikki naapurin poikien kanssa piilosta (tai ainakin juoksi poikien perässä). Puistossa Aron pääsi ekan kerran keinumaan ja Isa antoi innokkaasti vauhtia. Hauskaa tuntui olevan kummallakin. On mukava
huomata miten paljon seuraa ja iloa sisaruksista on jo nyt toisilleen. Aronin mielestä Isan tekemät jutut ja temput ovat aina hauskimpia ja Isakin tykkää useimmiten viihdyttää Aronia ja osaa myös tarpeen tullen lohduttaa:"Aron ei mitään hätää".

Huomenna ajattelin juosta aamulenkin ja illalla menen juoksemaan Teskun järjestämän perunkuntotestin. Testin avulla määritetään aerobinen- ja anaerobinen kynnys sekä maksimaalinen hapenottokyky. Testissä juostaan 6x1000m kiihtyvillä vauhdeilla ja jokaisen tonnin jälkeen mitatan syke sekä veren laktaattipitoisuus.


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti